Carevasăzică, totul a devenit limpede ca urina, cum mai glumește un prieten vechi de-al meu. Infractorul-sef a făcut ultima mutare: își va anunța candidatura la prezidențiale duminică seara dupa exit-poll punând o presiune enormă pe completul de cinci judecători de la ICCJ care urmează să decidă a doua zi. A facut-o azi, ca sa aibă timp până vineri să se pună în mișcare uriașa mașină de propagandă care va începe sa amenințe pe față ICCJ ca este un proces politic și dacă ICCJ va decide condamnarea atunci va fi revoluție. Gangsterul a pregătit terenul aruncând deja piatra: ” nu există probe și este deja un proces politic.” Ba mai mult, a și amenințat aproape direct spunând ca 15000 de susținători erau deja pregătiți sa vină ieri la ICCJ să il susțină dar i-a oprit el. Adică, cu alte cuvinte:” doar sa îndrăzniți să mă condamnați si declanșez o mineriadă”, ceea ce este o mare gogoriță fiindcă celor care il susțin nu le arde de bătăi stradale.
Aici am ajuns, trăim un TeleorNarcos adevărat, autohton. Dementul ar trebui sa infunde pușcăria 20 de ani pentru atentat la siguranța statului, atentat deghizat in straie politice mincinoase.
Niciodată in 29 de ani soarta țării nu a atârnat de decizia unor judecători de la ICCJ fiindcă o decizie de achitare duce in lanț la consecinte catastrofale.
O țară stă cu inima-n gât la cheremul unui mafiot dezaxat.
Scorul referendumului este vital. Și scorul PSD este important.

Mai adaug un lucru: Dragnea își anunță candidatura la prezidențiale doar să iasă din încercuire. Dacă va scăpa, ceea ce mă rog să nu se întâmple, în toamnă ii va ceda locul lui Tăriceanu, fiindcă-am mai spus asta- opinia mea este că pe el îl interesează poziția de prim- ministru, adică să fie la butoanele guvernării. Nu îl pasionează poziția asta prezidențială, fără putere prea mare, cu protocoale plictisitoare pentru un țăran ca el, ori, cu un leneș precum Tariceanu care își dorește funcția de președinte pentru palmaresul sau personal, cu acest curcan innebunit după huzureala și trai bun, Dragnea ca prim-ministru s-ar simți ca peștele in apă. Asta e planul dementului, oameni buni; plan de dictator nebun.


Karatista Olguța, această otravă (atât de puternică încât dacă ar scuipa pe o pajiște s-ar ofili toata iarba) a sărit la gâtul primarului din Oradea, Ilie Bolojan, cel mai eficient primar de oraș mare care a transformat acest oraș într-o bijuterie cu nimic mai prejos decât orașele din vest. În primul rând a zis că Oradea este după Craiova cel mai frumos oraș din România!!! Dar dupa Craiova, să ne înțelegem!

In al doilea rând, a manipulat la modul ordinar acuzându-l pe Bolojan că nu e patriot fiindcă “a dat jos statuia lui Mihai Viteazul și a inlocuit-o cu cea a Regelui Ferdinand.” A uitat să spună otrava că statuia Regelui Ferdinand a fost pusă acolo în 1919 in țara reîntregită și a fost dată jos și topită de comuniști după 1945, deci s-a refacut istoria acelui loc in an de centenar, iar statuia lui Mihai Viteazul va fi pusă și ea la loc de cinste într-o piață care ii poartă numele, in fața Catedralei Ordodoxe. Ăsta-i hramul ce-l poartă țoparlanii ăștia ieșiți de sub pulpana lui Tănase Scatiul și a lui Dinu Păturică.
O mătușă a mea, născută prin 1930 s-a dus în anii 90 să își redobândească cele câteva hectare in satul natal, undeva aproape de Constanța. Când s-a întors acasă ne-a spus cam așa:” Of, mamă, nu credeam să îi văd tot pe ăia care înainte să vină comuniștii erau niște coate-goale, puturosii si bețivii satului care veneau la noi la poartă și cereau câte o pâine sau câte o bucată de brânză că mureau de foame fiindcă erau niste neisprăviți, iar după 45 se înscriseseră la comuniști și ne luau la bătaie să ne înscriem in colectiv. Acum tot ei sau copiii lor ne semnează actele de pământ si ne iau la zor?” Dumnezeu s-o odihnească, câtă dreptate avea. Din categoria asta fac parte Dragnea et comp.

Scrie un Comentariu/Intrebare

Adresa de email nu se va publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

clear formSubmit